Mogelijkheden vergoedingen via verzekeraar.

Huidinstituut Versailles is aangesloten bij de Anbos schoonheidsbranche organisatie en AGB Vektis en is gecertificeerd voor acne, elektrisch en ipl ontharen. Versailles werkt met de nieuwste apparatuur en heeft al jaren een goede naam bij veel zorgverzekeraars. In veel gevallen worden behandelingen in het gelaat vergoed.

Verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar.De vergoeding voor de behandelingen zijn per zorgverzekeraar verschillend. De ANBOS heeft hiervoor een overzicht gemaakt van alle zorgverzekeraars: ANBOS en Zorgverzekeraars. In de zorgverzekeringspolis kunt u zien of het geheel wordt vergoed of dat u tot een bepaald bedrag per jaar behandelingen vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt. Een verwijsbrief van uw huisarts is nog vaak noodzakelijk voor een vergoeding. Na een behandeling bij de Versailles huidspecialiste krijgt u de factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan de vergoeding voor de behandeling op uw rekening gestort.

Heeft u nog vragen over uw vergoeding voor een behandeling?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult!

Kennis maken

Kom langs voor een Vesthetique® kennismakingsbehandeling en zie wat de Versailles esthetique voor u kan betekenen. Deze behandeling wordt afgestemd op uw verwachting.