Technieken voor huidtherapie

Alle apparaten onder één dak voor huidverbetering en aanpakken van huidproblemen

Huidkliniek voor professionele huidtherapeutische behandelingen in het gezicht. Medische erkende behandelingen door gediplomeerde huidspecialist. Versailles beschikt over de modernste technieken voor huidverbetering en wordt ondersteund door de huidtherapeuten van Bergcare. Versailles beschikt over geavanceerde technieken voor huidverbetering en huidverjonging, zoals: plasma, laser, IPL, koudlaser en lichttherapie. Lees hieronder meer over de verschillende technieken voor huidbehandelingen.

huidtherapeut

De beste technieken van Versailles

Zonder chirurgische ingreep verjongen

Neogen® Plasma lift

Face en ooglift zonder operatie

De Plasma lift van Bergcare Neogen is nieuwste ontwikkeling voor huidverjonging en kan zelfs bij de ogenleden worden gebruikt voor het geven van een lift. Verder het behandelen van rimpels door zonschade, littekens, melasma en acne. Het succesvolle van deze plasma lift is dat het een nieuwe frisse opperhuid geeft!

Vitacontrol® softlaser

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Haarlem, Amsterdam en Alkmaar. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

Photonova® IPL behandelingen

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL van Photonova is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.