Huidaandoeningen in het gezicht

Er zijn heel veel huidaandoeningen, ernstig en minder ernstig, veel of weinig voorkomend. In principe kunnen veel aandoeningen in het gezicht bij Huidinstituut Versailles worden behandeld, zoals acné, littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, fibromen, steelwratjes enz. Huidinstituut Versailles is SKIN geregistreed. De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

huidspecialist

De meest voorkomende huidaandoeningen

Onze huidspecialist helpt u verder

Acne

De meest voorkomende huidaandoening wereldwijd

Het is een ontsteking van de huid rondom de talgklieren en haarzakjes. Verschillende factoren spelen een rol bij het ontstaan van acne, waardoor haarzakjes verstopt kunnen raken.

Teleangiëctasieën

Het verwijderen van roodheid en adertjes

De diodelaser werkt zeer effectief bij het verwijderen van teleangiëctasieën(rosacea). Teleangiëctasieën zijn dunne, verwijde bloedvaatjes (haarvaatjes). Ze schijnen door de huid als fijne, rode draadjes op de wangen, neus, kin ,voorhoofd en decolleté.

Pigmentvlekken

Het verwijderen van bruine- en ouderdomsvlekken

IPL is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt bij het verwijderen van de zogenaamde ouderdomsvlekjes en zonnevlekjes, pigmentvlekken, die feitelijk het gevolg zijn van een overmaat aan zon.