Facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Softlaser wordt al meer dan 30 jaar toegepast voor anti-aging, medische en dermatologische doeleinden. Het is een pijnloze methode om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van licht met een lage energie-intensiteit, waardoor de huid niet beschadigd raakt. De lichtstralen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een stralende en jeugdige huid. Koudlaser behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

facelift

Direct resultaat met de softlaser in combinatie met hyaluronzuur

Het resultaat is verbluffend, direct tijdens de eerste behandeling ziet u een facelift van uw gezicht! De behandeling herstelt het mechanisme van de huid, waardoor de huid gaat verjongen. Het is dus zelfs zeer gezond voor de huid zonder bijwerkingen. Het principe is eigenlijk heel simpel.

facelift

1 + 1 = 3

De softlaser dringt diep in de huid (12 mm) tot in de spierlaag. De foton straal zorgt ervoor dat de spieren worden verstevigd en hierdoor het gezicht een lift krijgt. De laser straal wordt door de huidcellen direct omgezet in cel-energie waardoor de huidcellen actiever worden. Functies herstellen en de bouwstof hyaluronzuur wordt opgenomen door de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die volume geeft aan de huid, het is een gezond alternatief voor een inhectienaald met botox of een filler.

De verbluffende facelift zonder operatie, is het resultaat van een synergie tussen softlaser en hyaluronzuur, waarbij het samenwerken van delen meer oplevert dan de som van de delen, dus een 1 + 1 = 3 resultaat.

Softlaser voor cosmetisch gebruik

Softlaser wordt sinds 1970 gebruikt in de medische wereld voor het bevorderen van het genezingsproces van wonden en brandwonden, meer info met foto's voor en na. De foton laserstraal werkt op een golflengte van 785 Nm. Dit is dezelfde golflengte waarmee de cellen glucose omzetten in cel-energie. Voor cosmetische gebruik resulteert dit in het aanmaken van meer collageen en het opnemen van bouwstoffen, zoals hyaluronzuur.

Non-invasief Hyaluron filler

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, dus gezond. Momenteel wordt hyaluronzuur verwerkt in o.a.: voedingsupplementen, crèmes en gebruikt als filler i.p.v. botox bij een plastische chirurg. Hyaluronzuur is een natuurlijke opvuller die volume geeft aan de huid, meer info. Hoe ouder men wordt hoe minder hyaluronzuur het lichaam aanmaakt, waardoor rimpels verschijnen. De meest effectieve methode om hyaluronzuur toe te dienen aan de huid is doormiddel van een injectie of softlaser. U mag kiezen.

facelift voor en na

Kunstmatig of echt, operatief of niet?

Steeds meer mensen kiezen voor een chirurgische ingreep of botox om er jonger uit te zien! Nederlands bekendste kliniek zegt: "Er zijn tegenwoordig veel manieren om veroudering tegen te gaan. Maar wanneer de gezichtshuid echt verslapt is, is een facelift nog steeds de beste optie." Merk op: facelift, zoals: MACS-lift, S-lift of minilift, voorkomt geen verouderingsproces, maar camoufleert dit door de huid operatief strak te trekken met een litteken cadeau. Dit is niet zonder risico's, het doet pijn en genoeg patiënten hebben achteraf spijt. Voor een botox of filler geldt hetzelfde en men weet niet hoe het lichaam gaat reageren op een niet natuurlijke lokale ophoping van vloeistof?

Als u op zoek bent naar een alternatief, die op een natuurlijke wijze werkt, gezond is, zonder littekens en juist wel het verouderingsproces tegengaat, dan is de behandeling met de softlaser en hyaluronzuur een uitstekende keuze. De koud laser behandeling wordt als ontspannend en fijn ervaren. U kunt direct daarna weer verder gaan met de dagelijkse bezigheden.

facelift

Velen zijn u voorgegaan

Versailles heeft gekozen voor Vitacontrol van Elkasystems uit Duitsland. Dit is de Mercedes-Benz onder de infrarood softlasers, met de meest energetische coherente straal. Dit zorgt ervoor dat vrijwel 100% van de straal door het lichaam wordt omgezet in cel-energie en niet verloren gaat in warmte. De straal voelt u hierdoor niet, dit in tegenstelling met andere laser of IPL behandelingen. Deze werken op basis van warmte en niet op het geven van cel-energie. Vitacontrol is in Duitsland uitgegroeid tot een bekende facelift zonder operatie behandeling waar tal van tijdschriften lovend over hebben gesproken, meer info.

facelift

facelift