guinot neoderma pascaud schoonheidssalon driehuis schoonheidssalon driehuis


Versailles Schoonheidssalon

Gediplomeerd esthéticien
Professionele schoonheidsbehandelingen
Produkten van top merken
Vergoeding mogelijk bij zorgverzekeraar
Gratis parkeren in garage
Al meer dan 16 jaar ervaring

schoonheidssalonschoonheidssalon

Schoonheidssalon Driehuis

Versailles te Beverwijk is een ANBOS schoonheidssalon voor de regio Haarlem, Alkmaar en natuurlijk Driehuis. Professionele schoonheidsbehandelingen, moderne beauty apparatuur en top schoonheidsspecialiste gediplomeerd in ANBOS, STIVAS A & B en dermatologie. De schoonheidssalon staat geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars. Vergoeding voor huidtherapie en huidverzorging in geval van (IPL) definitief ontharen en acne is mogelijk. Een ruim assortiment gezichtsbehandelingen en huidverbeterings producten van gerenommeerde merken, zoals van Guinot, Neoderma en Pascaud. Het is ook de beautysalon voor afvallen, afslanken en detox met de Body Contour Wrap. De salon is meer gericht op de medische kant van de schoonheid en vanzelfsprekend bieden wij ook massages, epileren en harsen (geen pedicure). Behandeling wordt altijd op basis van afspraak verzorgd.

Met klanten uit Haarlem, Heemskerk, Zaandam, Driehuis, IJmuiden, Santpoort, Uitgeest, Bloemendaal, Castricum, Zaanstad en Velsen.

Maak vandaag nog een afspraak met onze schoonheidssalon en ervaar een moment van ontspanning, een moment van verzorging, een moment voor uzelf.
schoonheidssalon driehuis

Met vriendelijke groeten,

Wendolina GroenNieuw: vitacontrol® softlaser

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Haarlem, Beverwijk en Alkmaar. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

schoonheidssalon


Nieuw: Revitalash®

Revitalash® is het verzorgingsproduct voor uw wimpers!

Revitalash® bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen voor het verkrijgen van mooie en gezonde sterke wimpers binnen slechts enkele weken.

verkrijgbaar in 2 ml € 69,95 en 3,5 ml € 99,95 verpakking langere vollere wimpers nu voor iedereen mogelijk!

Nieuw: Hyaluronzuur filler

Non-invasieve Hyaluron filler is het alternatief voor de injectie spuit

Hyaluron is natuurlijk aanwezig in het gehele lichaam en zorgt voor o.a. smering van gewichten en volume van de huid. Hoe ouder men wordt des te minder hyaluronzuur aanwezig is in het lichaam. In plaats van een injectie spuit wordt doormiddel van de photonlaser Hyaluronzuur non-invasief (zonder naald en geheel pijnloos) toegediend. De huid wordt voller, gladder en jonger.

schoonheidssalon


schoonheidssalon
schoonheidssalon
schoonheidssalon