Definitief ontharen

Ontharen met IPL is veilig, snel en vrijwel pijnloos

Met IPL ontharen kun je op een effectieve manier ontharen (zie ook elektrisch ontharen).

Voor een blijvend resultaat zijn meestal 6 tot 8 behandelingen nodig. Definitief ontharen met IPL is vrijwel voor alle huidtypes geschikt. De actieve haarzakjes worden definitief verwijderd en komen nooit meer terug. Maar de nu niet-actieve haarzakjes kunnen (jaren) later actief worden, die dan met een nabehandeling kunnen worden verwijderd.

Ons schoonheidsinstituut werkt met het beste apparatuur die verkrijgbaar is, maximale veiligheid biedt en het beste resultaat levert (Photonova). Ons schoonheidsinstituut beschikt over gekwalificeerd personeel die erkend is door zorgverleners en aangesloten is bij de Anbos.

In veel gevallen wordt ontharen in het gelaat, bovenlip, kaaklijn en de hals vergoed door de zorgverzekeraar.

Er is een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende IPL aanbieders. Hierbij is het IPL systeem en de opleiding van de specialist van belang, want er zijn al diverse personen geweest die zich ernstig hebben verbrand of vrijwel geen resultaat bereikten door gebruik van goedkoop apparatuur en/of ondeskundigheid van de behandelaar.

Met IPL ontharen behoort harsen, epileren, scheren en ontharings crème tot het verleden!

Meer informatie over ontharen

definitief ontharen met IPL apparatuurU kunt u vrijblijvend opgeven voor een gratis consult en testbehandeling voor definitief ontharen. Dankzij de betrouwbare en zeer veilige PLS3 bent zult u snel en veilig af zijn van ongewenste haargroei. IPL ontharen wordt aanbevolen door artsen en zorgverzekeringen en wordt in veel gevallen vergoed. De behandeling voor definitief ontharen is geschikt voor alle huidtypes.