Huidspecialist en de behandelingen

Als erkent huidspecialist hebben wij een breed assortiment huidbehandelingen, zoals: definitief ontharen (IPL en/of elektrisch), acne behandelingen, huidverzorging met IPL (verwijderen van couperose, spider naevi, pigmentvlekken en rimpels), gezichts- en lichaamsbehandelingen. Hierbij werken we met diverse toonaangevende schoonheidsmerken: GUINOT, NEODERMA en PASCAUD.

huidspecialist

Menu links geeft meer informatie over de behandelingen voor huidverbetering. Bij elke behandeling staat persoonlijke aandacht voorop om innerlijke en uiterlijke schoonheid te bereiken. Dit zal er toe bijdragen dat u zich bij onze huidinstituut al snel thuis zult voelen.Kennismakingsbehandeling

Kom langs voor een kennismakingsbehandeling en zie wat de Versailles voor u kan betekenen. De behandeling wordt afgestemd op uw verwachting en u ontvangt een kennismakingskorting van 10%.

Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.Versailles Esthetique, de ideale schoonheidsbehandeling

We streven altijd naar de ideale behandeling, afgestemd op uw huidconditie en huidtype. Afhankelijk van uw gezondheid, jaargetijde en omstandigheden zal de behoefte steeds anders zijn en aan deze unieke behoefte voldoet Vesthetique!

Meer info Vesthetique