Onze huidverzorgingsproducten

Guinot Neoderma Pascaud Decaar vesthetique

Schoonheidssalon voor Heiloo

Huidinstituut Versailles, uw toonaangevende schoonheidssalon in de regio Alkmaar, Heiloo, Zaandam en Haarlem, met een centrale locatie in Beverwijk. Onze deskundige huidspecialist is geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en beschikt over diploma's in STIVAS A & B, CIDESCO en Dermatologie. Vergoedingen voor huidtherapie en huidverzorging, specifiek voor acne en (IPL) definitief ontharen is mogelijk.

Ontdek een breed scala aan gezichtsbehandelingen met hoogwaardige schoonheidsproducten, waaronder Guinot, Decaar en Pascaud. Huidinstituut Versailles is niet alleen uw adres voor huidverbetering, maar ook dé salon voor afvallen, afslanken en detox met de innovatieve Body Contour Wrap.

In ons drukke hedendaagse leven ervaren we vaak stress. Gun uzelf daarom een moment van rust met een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling. Laat u meevoeren op een mediterrane en oosterse reis van ontspanning, omringd door de sfeervolle ambiance van beauty!

Naast uitgebreide behandelingen bieden wij ook diverse kleine gezichts- en lichaamsverzorgingsdiensten aan, zoals peeling, epileren, wimper- en wenkbrauwverven, en het harsen van bovenlip, kin, armen en benen. Ook voor (bruids)make-up bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar het zelf... kies voor een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel bij Huidinstituut Versailles, dé schoonheidssalon in Heiloo en omstreken.


Uw huidspecialist,

Wendolina Groen

Lees meer over Huidinstituut Versailles

Het beste van Huidinstituut Versailles

Versailles blijft vernieuwen

Vitacontrol® softlaser

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

IPL laserbehandelingen

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL van Photonova is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.

Neoderma Biopeeling

Chinese kruidenpeeling voor huidverjonging op basis van therapeutische kruidenbad

De Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenpeeling) is de best verkochte biopeeling voor huidverjonging en tegen de meest voorkomende huidproblemen, zoals: acne, pigmentvlekken, littekens, couperose (rosacea) en grove poriën. Het succesvolle van deze Neoderma biopeeling is dat de chinese kruiden genezend werkt voor de skin en binnen 10 dagen een nieuwe frisse opperhuid geeft!