Onze huidverzorgingsproducten

Guinot Neoderma Pascaud Decaar vesthetique

Welkom bij Versailles • Schoonheidssalon Velserbroek

Professionele schoonheidsbehandelingen, moderne beauty apparatuur, innovatieve huidverbeterende producten en top schoonheidsspecialiste

Versailles is het schoonheidsinstituut voor Velserbroek en de omgeving Haarlem, Alkmaar en Zaandam en is centraal gevestigd in Beverwijk. De schoonheidsspecialiste staat geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is gediplomeerd in STIVAS A & B, CIDESCO, Dermatologie. Vergoeding voor huidtherapie of huidverzorging in geval van acne en (IPL) definitief ontharen is mogelijk. Een ruim assortiment gezichtsbehandelingen van gerenommeerde schoonheidsproducten van Guinot, Neoderma en Pascaud. Tijdens de schoonheidsbehandeling wordt er een huidanalyse gedaan zodat u ook thuis de juiste producten kunt gebruiken. Het is ook de beautysalon voor afvallen, afslanken, detox met de Body Contour Wrap.

Het gaat in een schoonheidsbehandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is er veel stress. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling. Laat u meenemen op een mediterrane en oosterse reis van ontspanning in een sfeervolle ambiance van beauty!

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle kleine verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals peeling, epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van bovenlip en/of kin, armen en/of benen. We doen ook (bruids)make-up.

Ervaar het uzelf... kies voor een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.


Uw huidspecialiste,

Wendolina Groen

Lees meer over Huidinstituut Versailles

Het beste van Huidinstituut Versailles

Versailles blijft vernieuwen

Vitacontrol® softlaser

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

IPL laserbehandelingen

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL van Photonova is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.

Neoderma Biopeeling

Chinese kruidenpeeling voor huidverjonging op basis van therapeutische kruidenbad

De Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenpeeling) is de best verkochte biopeeling voor huidverjonging en tegen de meest voorkomende huidproblemen, zoals: acne, pigmentvlekken, littekens, couperose (rosacea) en grove poriën. Het succesvolle van deze Neoderma biopeeling is dat de chinese kruiden genezend werkt voor de skin en binnen 10 dagen een nieuwe frisse opperhuid geeft!