figuur

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL Laser ideaal voor huidverjonging, huidtherapie & permanente ontharing

IPL is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.

Een behandeling op maat

De huidspecialiste onderzoekt uw skin op conditie en huidtype en zal op die basis een zeer exacte afstemming op het huidtype en de te behandelen indicatie bepalen. Door gebruik te maken van een andere filter en energie instelling dan voor ontharen zal het licht zich richten op de huid. De energie dat in de dermis komt zal de fibroblasten activeren door deze licht te irriteren. Dit is een natuurlijk verjongingsproces waarbij de fibroblasten lichaamseigen collageen aanmaken. Rimpels nemen af en de skin wordt dikker. Poriestructuur verfijnt en de huid wordt egaler.

Deze behandeling is bedoeld als kuur van 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 weken voor een optimaal resultaat. De kracht van deze behandeling is dat het natuurlijk is waarbij de lichaamseigen cellen worden gestimuleerd dus geen risico's van allergieën door b.v. inspuitingen.