Hilbersplein 25 | 1944RB Beverwijk
Tel.: 0251-223459Gratis parkeren voor de deur.
Volg ons op:
Accepteert VVV-bon
Pinnen en contant betalen mogelijk
Erkend door STIVAS A&B (ANBOS) en heeft als specialisaties acne, elektrisch ontharen en IPL.
Verder gespecialiseerd in dermatologie.
Vergoeding mogelijk bij zorgverzekeraar, vraag naar de voorwaarden.


Belangrijk besluit minister Schippers

Laseren/IPL straks alleen door bevoegde zorgverleners

Versailles staat positief tegenover de intentie van Minister Schippers om de klant beter te beschermen bij cosmetische behandelingen met laser en aanverwante apparaten. Versailles heeft altijd al zorgen geuit dat er geen regulering bestond voor het gebruik en behandelen met risicovolle laser apparatuur. Iedere niet opgeleid persoon mag hier gewoon mee werken met alle gevolgen van dien. Gelukkig gebeuren incidenten nog heel schaars, maar we zijn van mening dat niet opgeleide kappers, schoonheidsspecialisten en tatoeëerders geen behandeling mogen geven met dit soort apparaten.

Versailles heeft vanaf het begin direct alle opleidingen gevolgd om met laser en aanverwante apparaten te mogen werken. Alle benodigde diploma’s zijn gehaald en daarmee is Versailles een erkend huidinstituut die laser behandelingen veilig en adequaat uitvoert en die door de zorgverleners is erkent (AGB Code: 89052659).

We vinden het jammer dat de minister alle niet BIG-geregisteerde zorgverleners onder één noemer schuift. Het voorbarig over één lijn getrokken besluit toont geen respect voor alle schoonheidsspecialisten die hiervoor diverse opleidingen voor laser behandelingen hebben gevolgd en zorgvuldig, adequaat en veilig werken. Bovendien hebben de groep opgeleide schoonheidsspecialisten een mooi dossier opgebouwd waarin zwart op wit wordt aangetoond dat speciaal erkende schoonheidsspecialisten veilig en met resultaat deze behandelingen al jaren lang geven. We hebben de indruk dat het besluit van de Minister het resultaat is van het lobbywerk van de ‘grote spelers’.

Wat betekent dit voor u? Versailles is van mening dat dit besluit van de minister uiteindelijk kosten verhogend zal werken voor iedereen die een laser behandeling wenst. Versailles zal er voor zorgen dat binnen de termijn van de nieuwe zorgwet de benodigde deeltijd opleiding Huidtherapeut zal worden gehaald om de behandelingen te kunnen blijven geven. Versailles zal altijd streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor haar klanten, maar deze ontwikkelingen zullen ook voor Versailles kostenverhogend werken. De veiligheid is er al! Die is uitstekend en voldoet al aan alle genoemde uitgangspunten van de nieuwe wetgeving.

We heten u graag nu en straks welkom!

schoonheidssalon

Nieuw: Hyaluronzuur filler

Non-invasieve Hyaluron filler is het alternatief voor de injectie spuit

Hyaluron is natuurlijk aanwezig in het gehele lichaam en zorgt voor o.a. smering van gewichten en volume van de huid. Hoe ouder men wordt des te minder hyaluronzuur aanwezig is in het lichaam. In plaats van een injectie spuit wordt doormiddel van de photonlaser Hyaluronzuur non-invasief (zonder naald en geheel pijnloos) toegediend. De huid wordt voller, gladder en jonger.

schoonheidssalon
schoonheidssalon

Nieuw: vitacontrol® softlaser

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Haarlem, Beverwijk en Alkmaar. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

schoonheidssalon
schoonheidssalon

Nieuw: Revitalash®

Revitalash® is het verzorgingsproduct voor uw wimpers!

Revitalash® bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen voor het verkrijgen van mooie en gezonde sterke wimpers binnen slechts enkele weken.

verkrijgbaar in 2 ml € 69,95 en 3,5 ml € 99,95 verpakking langere vollere wimpers nu voor iedereen mogelijk!

schoonheidssalon
schoonheidssalon
schoonheidssalon

Nieuw: Parfum de Vie

Een eau de toilette met een verbazend rijke geur. Parfum de Vie biedt plezier, frisheid en vitaliteit de hele dag door.

Onthult een subtiele combinatie van frisse citrus noten, sensuele bloemnoten, intense amber en musk noten. De elegante geur en de prestigieuze flacon maken

Parfum de Vie een onweerstaanbare eau de toilette voor alle leeftijden.

Voor slechts € 59,- Parfum

Lichaam: Winterse zachtheid voor de droge huid

Mousse de Coton met Heilige Lotus milk en katoenolie, verzacht de gevoelige skin, voorkomt een droge skin na het douchen en houdt de skin zacht. Hydrazone Corps met Argan olie, is een intensieve moisturiser voor de skin en verzacht de skin na het douchen of baden.
De promotie

Gratis 2 x 200 ml Mousse de Coton ter waarde van € 58,25
Inhoud: 1 x Hydrazone Corps 400 ml + 2 x Mousse de Coton 200 ml

Voor slechts € 58,25


Verjongingsduo voor het lichaam

Naar mate we de 40 naderen of gepasseerd zijn, heeft ook het lichaam versteviging nodig. De krachtige werkstoffen in dit duo helpen de skin een handje om strak en jeugdig te blijven.
De promotie

Gratis AgeLogic Minceur 30 ml ter waarde van € 9,40
Inhoud: Longue Vie Corps 200 ml + AgeLogic Minceur 30 ml

Voor slechts € 59,10


Nieuw: Mousse Bioxygene

Een heerlijk frisse, natuurlijke en levendige uitstraling begint bij een goede reiniging: Mousse Bioxygene. Deze gemakkelijke 2-in-1 gezichtsreiniger laat de skin ademen, dankzij de verbetering van de zuurstofvoorziening. De mousse is lekker verfrissend en afspoelbaar met water. Bevat geen parabenen of kleurstoffen en is dierproefvrij.

Belangrijkste voordelen:
- Reinigt perfect, dankzij katoenzaadolie
- Verbetert de zuurstofvoorziening van de dermis, dankzij Pro-Oxygene
- Ontspant en respecteert alle huidtypes, dankzij lotusextract
- Geeft een gevoel van frisheid, dankzij de heerlijke geur van waterlelies

Nieuw: Masque Dynamisant anti-fatigue

Is uw skin vermoeid, dof en droog na een overdosis zon, stress of slaapgebrek? Met het nieuwe Masque Dynamisant ziet uw skin er in slechts 3 minuten stralend uit! Het super-SOS-product maakt de teint fris en glanzend en vervaagt de tekenen van vermoeidheid. Ideaal voor een avondje uit!

Hoe werkt Masque Dynamisant?:
- Koude etherische oliën en een fruitzuurcomplex geven de skin een vernieuwde, frisse uitstraling.
- Dynalift uit gierstextract en het liftend en verstevigend complex ontspannen de gelaatstrekken en strijken deze glad.
- Het hydrocytencomplex hydrateert de skin en licht haar op.

prijs: € 36,-
Beautytip: Kies voor nóg meer uitstraling voor de instituutbehandelingen Aromatic visage of Hydradermie.