Testbehandeling voor permanent ontharen
Geef U zelf op voor een vrijblijvend en gratis consult en testbehandeling permanent ontharen. Dankzij de betrouwbare en uiterst veilige PLS3 bent U gegarandeerd af van ongewenste haargroei.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Deze methode wordt aangeschreven door artsen en zorgverzekeringen.
Afhankelijk van uw polis wordt het ontharen vergoed.

Definitief ontharen met IPL

Permanente ontharing met Intensief Pulserend Licht

Met IPL kun je op een veilige en effectieve manier permanent ontharen (zie ook elektrisch ontharen).
Het is geschikt voor vrijwel alle huidtypes. De meeste klanten hebben 6 tot 8 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. De actieve haarzakjes worden definitief verwijderd en komen nooit meer terug. Maar de nu niet-actieve haarzakjes kunnen (jaren) later actief worden, die dan met een nabehandeling kunnen worden verwijderd.
Harsen, epileren, scheren en ontharings crème behoren hiermee tot het verleden.
Er bestaat een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende IPL aanbieders. Hierbij is het IPL systeem en de opleiding van de specialist van belang, want er zijn al diverse personen geweest die zich ernstig hebben verbrand of vrijwel geen resultaat bereikten door gebruik van goedkoop apparatuur en/of ondeskundigheid van de behandelaar.
Ons instituut werkt met het beste apparatuur die verkrijgbaar is, maximale veiligheid biedt en het beste resultaat levert (Photonova).
Verder beschikt ons instituut over gekwalificeerd personeel die erkend is door zorgverleners en aangesloten is bij de Anbos.

Bij ontharen in het gelaat,bovenlip,kaaklijn en de hals kunt u afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polis in aanmerking komen voor een vergoeding.

Meer informatie over permanente ontharing