Onze huidverzorgingsproducten

Guinot Neoderma Pascaud Decaar vesthetique

Een moment van ontspanning, een moment van welness, een moment voor uzelf...


Schoonheidssalon Heemskerk

Professionele schoonheidsbehandelingen, moderne beauty apparatuur, innovatieve huidverbeterende producten en een schoonheidsspecialiste met meer dan 25 jaar ervaring

Huidinstituut Versailles is een SKIN geregistreerde schoonheidsinstituut voor de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Professionele schoonheidsbehandeling, moderne beauty apparatuur en een huidspecialist gediplomeerd in STIVAS A & B, CIDESCO, Dermatologie. De huidspecialist staat geregistreerd bij vrijwel alle verzekeraars. Vergoeding in geval van acne en (IPL) definitief ontharen is mogelijk. Een ruim assortiment gezichtsbehandelingen van gerenommeerde schoonheidsproducten, zoals van Guinot, Neoderma, Décaar en Pascaud. Het is ook de beautysalon voor afvallen, afslanken, detox met de BCW.

Maak vandaag nog een afspraak met onze schoonheidsinstituut en ervaar een moment van ontspanning, een moment van verzorging, een moment voor uzelf.


Uw huidspecialiste,

Wendolina Groen

Lees meer over Huidinstituut Versailles

Het beste van Huidinstituut Versailles

Versailles blijft vernieuwen

Vitacontrol® softlaser

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

IPL laserbehandelingen

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL van Photonova is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.

Neoderma Biopeeling

Chinese kruidenpeeling voor huidverjonging op basis van therapeutische kruidenbad

De Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenpeeling) is de best verkochte biopeeling voor huidverjonging en tegen de meest voorkomende huidproblemen, zoals: acne, pigmentvlekken, littekens, couperose (rosacea) en grove poriën. Het succesvolle van deze Neoderma biopeeling is dat de chinese kruiden genezend werkt voor de skin en binnen 10 dagen een nieuwe frisse opperhuid geeft!