gezichtsbehandelingen en microdermabrasie van GUINOT Bio peeling van Neoderma Beauty behandelingen van Pascaud schoonheidsspecialiste alkmaar Vesthetique beauty behandelingen
Welkom bij Versailles • Schoonheidsspecialiste Alkmaar

Professionele schoonheidsbehandelingen, moderne beauty apparatuur, innovatieve huidverbeterende producten en top schoonheidsspecialiste

Versailles is het schoonheidsinstituut voor Alkmaar en de omgeving Amsterdam, Zaandam en Haarlem en is centraal gevestigd in Beverwijk. Het gaat in een schoonheidsbehandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is er veel stress. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling. Laat u meenemen op een mediterrane en oosterse reis van ontspanning in een sfeervolle ambiance van beauty!

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle kleine verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals peeling, epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van bovenlip en/of kin, armen en/of benen. We doen ook (bruids)make-up.

Ervaar het uzelf... kies voor een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.

schoonheidssalon heemskerk

Uw schoonheidsspecialiste,

Wendolina Groen

Nieuw: vitacontrol® softlaser

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Haarlem, Beverwijk en Alkmaar. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

schoonheidssalon


Nieuw: Revitalash®

Revitalash® is het verzorgingsproduct voor uw wimpers!

Revitalash® bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen voor het verkrijgen van mooie en gezonde sterke wimpers binnen slechts enkele weken.

verkrijgbaar in 2 ml € 69,95 en 3,5 ml € 99,95 verpakking langere vollere wimpers nu voor iedereen mogelijk!

Nieuw: Hyaluronzuur filler

Non-invasieve Hyaluron filler is het alternatief voor de injectie spuit

Hyaluron is natuurlijk aanwezig in het gehele lichaam en zorgt voor o.a. smering van gewichten en volume van de huid. Hoe ouder men wordt des te minder hyaluronzuur aanwezig is in het lichaam. In plaats van een injectie spuit wordt doormiddel van de photonlaser Hyaluronzuur non-invasief (zonder naald en geheel pijnloos) toegediend. De huid wordt voller, gladder en jonger.

schoonheidssalon


schoonheidssalon
schoonheidssalon
schoonheidssalon