Beste kliniek voor facelift in de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam

Natuurlijke facelift: de voordelen van niet-chirurgische behandelingen

Een facelift is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd en de onderliggende weefsels worden strakgetrokken. Hoewel een facelift een effectieve manier kan zijn om tekenen van veroudering te verminderen, zijn er ook risico's aan verbonden, zoals infecties, bloedingen en littekens.

Gelukkig zijn er tegenwoordig niet-chirurgische alternatieven voor de facelift, zoals de hierboven genoemde technieken. Deze behandelingen hebben verschillende voordelen ten opzichte van een facelift met operatie. Zo zijn ze vaak minder ingrijpend en daardoor minder risicovol. Ook is er geen sprake van een lang herstelproces en zijn er geen zichtbare littekens. Bovendien kunnen niet-chirurgische behandelingen vaak gecombineerd worden om tot een optimaal resultaat te komen.

Bij onze huidkliniek geloven we in een natuurlijke aanpak van huidverjonging. Daarom bieden wij verschillende niet-chirurgische behandelingen aan die bijdragen aan een natuurlijke facelift. Onze ervaren specialisten adviseren u graag over welke behandeling het beste bij uw wensen en huidtype past.beste kliniek voor facelift

Natuurlijke facelift

Zonder chirurgische ingreep verjongen

Bij onze huidkliniek bieden wij verschillende behandelingen aan om de huid te verstevigen en te verjongen. Hieronder bespreken wij meerdere technieken die kunnen helpen bij het bereiken van een natuurlijke facelift: plasma, IPL, diode laser, koudlaser en collageendraden.

Plasmalift met Neogen®

Face en ooglift zonder operatie

Een plasma behandeling is een niet-chirurgische methode om de huid te verjongen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat kleine plasmaflitsen afgeeft. Deze flitsen zorgen voor een thermische reactie in de huid waardoor de huid samentrekt en strakker wordt. Ook stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een stevige huidstructuur. Een plasma behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Koudlaser behandeling met Vitacontrol®

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Een koudlaser behandeling is een pijnloze methode om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van licht met een lage energie-intensiteit, waardoor de huid niet beschadigd raakt. De lichtstralen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, wat bijdraagt aan een stralende en jeugdige huid. Koudlaser behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

IPL (Intense Pulsed Light) behandeling met Photonova®

Huidverjonging binnen een paar dagen

IPL is een techniek waarbij lichtflitsen op de huid worden gericht. Dit licht wordt geabsorbeerd door pigmentvlekken en rode adertjes, waardoor deze worden afgebroken. Ook stimuleert IPL de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels verminderd en krijgt de huid een egalere teint. IPL kan worden ingezet voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Collageen lichttherapie met Beauty Angel®

Verjong uw huid zonder downtime

Wil je fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering verminderen? Op zoek naar een niet-invasieve manier om de gezondheid en het uiterlijk van uw huid te verbeteren? Probeer collageen ELT-lichttherapie.

Diodelaser behandelingen met Mediostar®

Minder rimpels binnen een paar dagen

Een diode laser behandeling is gericht op het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van rimpels. De laserstraal verwarmt de diepere lagen van de huid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt hierdoor gladder, steviger en strakker. Diode laser behandelingen worden toegepast op zowel het gezicht als lichaam.