hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur filler ervaringen met de non-invasieve softlaser behandeling

Rimpels zijn vaak het gevolg van een gebrek aan elasticiteit en volume van de huid!

Door o.a. zon (UVA/B), stress, roken, ziekte en de leeftijd, neemt de oorspronkelijke elasticiteit en volume van de huid af, met diepe rimpels tot gevolg. Medeverantwoordelijk voor dit effect is een te laag hyaluronzuur niveau van de huid.

Door de huid te behandelen met hyaluronic intercellulaire gel kan dit verouderingsproces worden gestopt en omgekeerd. De voorbereidende laserbehandeling met het vitacontrol® koud-laser systeem zorgt voor een optimale opname door de huid: De gel kan doordringen tot diep in de huidlagen, en stabiliseert daar de hyaluronzuur niveaus. Het resultaat is vergelijkbaar met hyaluronzuur filler maar dan zonder naald.

De toename van hyaluronzuur niveaus vitaliseert de huid in een zeer korte tijd: door de herwonnen elasticiteit ziet het er frisser, gladder en jonger uit.

hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur in het lichaam

Hyaluronzuur is een endogene stof die aanwezig is in het menselijke bindweefsel. Het hyaluronzuur zorgt voor de productie van collageen en elastine en is verantwoordelijk voor het water-bindend vermogen van de huid.

hyaluronzuur filler

De hoeveelheid hyaluronzuur bepaalt de elasticiteit en volume van de huid en het bindweefsel. Bij een pasgeborene is deze het hoogst. Op de leeftijd van 40 jaar, is de hoeveelheid gehalveerd. Na de leeftijd van 70, is het hyaluronzuur gehalte ongeveer 10% van de oorspronkelijke hoeveelheid.

De koude laserbehandeling verhoogt de concentratie van hyaluronzuur aanzienlijk en zorgt voor een duidelijk zichtbaar en tastbaar verjongingseffect.

Softlaser behandeling

Er worden twee processen gecombineerd in de koude laserbehandeling om het volume en de elasticiteit in de huid te herstellen. Door de huidcellen tot 1,2 cm diep te laseren (infrarood koud laser 600) met het vitacontrol® koude lasersysteem en te behandelen met hyaluronic intercellulaire gel.

Een verhoogde celactiviteit zorgt voor een verhoogde productie van elastine en collageen. Tegelijkertijd wordt door de koude laserstraling de kleine moleculaire structuur van het hyaluronzuur verknoopt naar een groot moleculaire structuur en vertraagt daarmee hun afbraak via het lymfestelsel. Een hyaluronzuur molecuul kan 10.000 wateratomen aan zich binden en zorgt zo voor het significante zwelvermogen van het bindweefsel waarin alle cellen zich omgeven in een verbeterde celomgeving.

Het zelfde resultaat als een hyaluronzuur filler maar dan gezond en zonder naald, ervaar het zelf!

hyaluronzuur filler