Uw huidspecialiste heet u welkom!

Een moment van verzorging, een moment van ontspanning, een moment voor uzelf... Door de drukte van iedere dag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen door onze huidspecialiste.

huidverzorging is de kunst om de schoonheid van het lichaam te verbeteren en/of te behouden. Om dit te bereiken is rust, reiniging en verzorging met goede producten belangrijk voor het lichaam.

huidspecialiste

Kennis maken

Kom langs voor een Vesthetique® kennismakingsbehandeling en zie wat onze huidspecialiste voor u kan betekenen. Deze behandeling wordt afgestemd op uw verwachting.

huidtherapeut
De huidspecialist van Versailles draagt zorg voor een ideale behandeling, afgestemd op uw huidconditie en huidtype. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Ons uitgangspunt is dan ook uw uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit zal er toe bijdragen dat u zich bij onze huidinstituut al snel thuis zult voelen.

Met de gediplomeerd en SKIN geregisteerd huidspecialiste kunt u bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, acne, definitief ontharen, couperose, spider naevi, pigmentvlekken anti-rimpelbehandelingen, massage en afslanken.

Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.

Uw huidspecialiste,

Wendolina Groen