Biopeeling

Chinese kruidenpeeling voor huidverjonging op basis van therapeutische kruidenbad

De Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenpeeling) is de best verkochte biopeeling voor huidverjonging en tegen de meest voorkomende huidproblemen, zoals: acne, pigmentvlekken, littekens, couperose (rosacea) en grove poriën. Het succesvolle van deze Neoderma biopeeling is dat de chinese kruiden genezend werkt voor de skin en binnen 10 dagen een nieuwe frisse opperhuid geeft! Het celdelingproces en immuunsysteem worden op natuurlijke wijze gestimuleerd van binnenuit. Ook word de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de skin zorgen) opgang gebracht. De therapeutische werking van deze 100% natuurlijke biopeeling komt door unieke combinatie van Perfluorcarbon, algen en chinese kruiden wat een vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenerende werking geeft.

Omdat de Neoderma biopeeling puur natuurlijk is, is deze ook goed toepasbaar als kuur. Om het maximale effect te behalen biedt Neoderma producten aan die de werkstoffen bevatten van de behandeling, zoals Perfluorcarbon (Blue Blood). Dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de dermis waardoor hij rimpels verminderd, de algehele structuur van de skin verzacht en het opname vermogen van de skin verhoogt.

De Neoderma biopeeling kan het hele jaar door toegepast worden. U kunt gewoon in de zon, maar mét de Neoderma Blue Blood Sun Cream. Een intensieve kuur bestaat uit een combinatie van salonbehandelingen en huidsverzorgingsproducten voor thuis. Het resultaat: een huid om trots op te zijn!

Meer informatie over Neoderma biopeeling ervaringen