Acne behandeling intensief+

Veel mensen krijgen op een bepaald moment in hun leven te maken met jeugdpuistjes. Vooral in de puberteit maar ook op latere leeftijd.
Bij het ontstaan van puistjes spelen diverse factoren een rol.

ontstoken talgklier

Acne vulgaris berust op een ontsteking van dat deel van de dermis waarin zich de talgklier bevindt. Dit kan zich uiten in een vet, glimmend gezicht, in papels en pustels, open grove poriën, open en gesloten comedonen (mee-eters), whiteheads, talgcysten, vetbultjes, littekens of zelfs als ernstige huidziekte. Puistjes kan psychische problemen veroorzaken en het plezier in het dagelijks leven behoorlijk aantasten. Wij kunnen als geregistreerde schoonheidsspecialist de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen.

De behandeling bestaat uit een huidanalyse. Vervolgens wordt uw huid gereinigd en ontstekingen, comedonen, puistjes en whiteheads professioneel verwijderd. Hierna volgt een nabehandeling die passend is voor de aandoeningsvorm. U krijgt ook een verzorgingsadvies voor thuis. De behandeling heeft tijd nodig. Meestal duurt het een tot drie maanden voordat een bevredigend resultaat is bereikt en u weer met plezier de straat op gaat! Deze behandeling kan in aanmerking komen voor vergoeding door uw ziektekostenverzekering.

meer informatie over ontstoken talgklier