Onze huidverzorgingsproducten

Guinot Neoderma Pascaud Decaar vesthetique

Een moment van welness, een moment van ontspanning, een moment voor uzelf...


Schoonheidssalon Bloemendaal

Professionele schoonheidsbehandelingen, moderne beauty apparatuur, innovatieve huidverbeterende producten en een schoonheidsspecialiste met meer dan 25 jaar ervaring

Versailles te Beverwijk is een ANBOS schoonheidssalon voor de regio Haarlem, Alkmaar en natuurlijk Bloemendaal. Professionele schoonheidsbehandeling, moderne beauty apparatuur en top schoonheidsspecialiste gediplomeerd in ANBOS, STIVAS A & B, CIDESCO, Dermatologie. De schoonheidssalon staat geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars. Vergoeding voor huidtherapie en huidverzorging in geval van (IPL) definitief ontharen en acne is mogelijk. Een ruime assortiment gezichtsbehandelingen van gerenommeerde schoonheidsspecialisten, zoals van Guinot, Neoderma en Pascaud. Het is ook de beautysalon voor afvallen, afslanken, detox met de BCW.

Met klanten uit Alkmaar, Heemskerk, Zaandam, Driehuis, Bloemendaal, Haarlem, IJmuiden, Santpoort, Uitgeest, Castricum, Zaanstad, Heiloo en Velsen.

Maak vandaag nog een afspraak met onze schoonheidssalon en ervaar een moment van ontspanning, een moment van verzorging, een moment voor uzelf.


Uw huidspecialiste,

Wendolina Groen

Lees meer over Huidinstituut Versailles

Het beste van Huidinstituut Versailles

Versailles blijft vernieuwen

Vitacontrol® softlaser

Een facelift zonder operatie of botox op natuurlijke wijze

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

IPL laserbehandelingen

Anti-aging, huidaandoeningen & ontharing

IPL van Photonova is een uiterst intelligente technologie die revolutionaire mogelijkheden biedt voor anti-aging en een stap verder gaat door dit te combineren met het sterk verminderen van pigmenten, vlekken, littekens, roodheid en huidoneffenheden. De voordelen zijn dat de behandeling relatief sneller is dan een peeling behandeling en dat de anti-aging gepaard gaat zonder vervelling. De pigmenten zullen in dit geval natuurlijk wel vervellen en afvallen, wat een bijkomstig voordeel is van deze behandeling.

Neoderma Biopeeling

Chinese kruidenpeeling voor huidverjonging op basis van therapeutische kruidenbad

De Neoderma Biopeeling (Chinese kruidenpeeling) is de best verkochte biopeeling voor huidverjonging en tegen de meest voorkomende huidproblemen, zoals: acne, pigmentvlekken, littekens, couperose (rosacea) en grove poriën. Het succesvolle van deze Neoderma biopeeling is dat de chinese kruiden genezend werkt voor de skin en binnen 10 dagen een nieuwe frisse opperhuid geeft!