Acne IPL laserbehandeling

Een succesvolle behandeling voor een schone en mooie huid zonder acne.

Met de IPL laser kunnen vele vormen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden. De behandeling met IPL is erop gericht om de bacteriën die acne veroorzaken te bestrijden.

De behandeling tegen acne is vrijwel pijnloos. Het hoogenergetisch licht wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. Acnes bestreden. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. De huid zal tot rust komen en de acne en rode gloed zal zienderogen verminderen.

Je krijgt pas te maken met bacteriën wanneer je talgklieren eenmaal verstopt en afgesloten zijn, dus wanneer er acne ontstaat. De bacteriën kunnen geen kant uit, vermenigvuldigen zich en veroorzaken ontstekingsreacties. Door een behandeling met IPL worden niet alleen de bacteriën vernietigd, maar ook wordt de talgproductie gereduceerd. Hierdoor krimpen de talgklieren en raken ze minder snel verstopt.

Vrijwel direct na de eerste behandeling zult u het resultaat zien. Om tot het gewenste resultaat te komen is er de mogelijkheid van een kuur.Meer informatie over ontstoken talgklier