Anti-aging laserbehandelingen

Anti-aging laser is een effectieve behandeling voor huidverjonging

Tussen het twintigste en vijfentwintigste levensjaar treedt een vertraging op in de celdeling waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Het gevolg hiervan is een merkbare en zichtbare achteruitgang van de huid. Huidinstituut Versailles heeft twee totaal verschillende laser technieken voor huidverjonging.

Soft laser therapie voor huidverjonging & facelift

De naam zegt het al, zacht. De behandeling voelt als een prettige massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Zeer effectief voor zowel beginnende huidveroudering en de oudere huid.

De photon straal van de koude laser geeft direct bio energie aan de epidermis waardoor deze herstellen en verstevigen. Het resultaat is een frissere, jongere huid waarbij de fijne lijntjes zijn verminderd. Het gezicht wordt steviger, de kaaklijn strakker en de huid rondom de ogen verstevigt.

Een behandeling met de soft laser is een veilige behandeling en bijzonder aangenaam om te ondergaan. Een behandelkuur met de L3 Soft Laser Lift is de oplossing voor een huid die haar veerkracht verloren heeft. Voor mensen die een facelift te ingrijpend vinden is een kuur met de Soft Laser een goede keuze. Je blijft wie je bent, maar dan met een jaren jongere uitstraling. De effecten zijn spectaculair te noemen, zonder dat er een injectie of snijwerk aan te pas komt.Maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontdek wat een anti-aging laserbehandeling voor u kan betekenen.

Huidverjonging doormiddel van IPL

Met IPL huidverjonging wordt er anders dan bijv. IPL ontharen gewerkt met een oranje lichtpuls die minder diep de huid in gaat en de energie afgeeft aan de epidermis. Deze behandeling voelt daardoor nagenoeg niet pijnlijk aan. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid en bevordert de stofwisseling van de cellen. Dit doet de epidermis door collageen en elastine aan te maken.

Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine een opmerkelijke stimulans. Binnen enkele dagen ziet de huid er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zacht glad en steviger aan.

De behandeling kan toegepast worden op het gelaat, de hals, decolleté en op andere plaatsen die zijn blootgesteld aan de zon zoals de handen (zogenaamde ouderdomsvlekken).

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering en pigmentatie-stoornissen. In een verder gevorderd stadium kan de IPL anti-ageing behandeling met een krachtige instelling diverse huidproblemen, zoals: pigmentvlekken, couperose en fibromen verwijderen.