Kennismakingsbehandeling

Kom langs voor een kennismakingsbehandeling en zie wat de Versailles voor u kan betekenen. De behandeling wordt afgestemd op uw verwachting en u ontvangt een kennismakingskorting van 10%.

Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.schoonheidsbehandeling


De ideale behandeling

Vestique is de behandeling dat volledig is afgestemd op de behoefte die uw huid op dat moment nodig heeft. Uw huid is uw grootste orgaan en leeft! Afhankelijk van uw gezondheid, conditie, jaargetijde en omstandigheden zal de behoefte steeds anders zijn en aan deze unieke behoefte voldoet Vesthetique!

De Vesthetique behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende modules uit ons intensieve cosmeticaprogramma. De specialist doet een huidanalyse en adviseert u wat de optimale behandeling is op basis van uw behoefte. Zo krijgt u bij iedere behandeling een vernieuwde persoonlijk op maat gemaakte behandeling waarmee we de skin maximaal blijven stimuleren. Deze markante aanpak is mogelijk omdat Versailles beschikt over behandelingsmethoden van internationale instituten en over de modernste apparatuur voor vrijwel alle esthetische behandelingen, zoals: anti-aging, huidtherapie, ontharen, body contour, littekens en acne. Huidinstituut Versailles vult hiermee de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en een kliniek.

Vesthetique is een intensieve behandeling. U krijgt een betrouwbaar advies en een behandeling op basis van een no-nonsense resultaatgerichte aanpak.

Samen met de specialist kan er een programma (kuur) worden opgesteld om uw skin grondig aan te pakken, dit in combinatie met de producten uit ons breed assortiment die u thuis verder kunt gebruiken. Het uiteindelijk resultaat is een markante metamorfose van uw huid waar u trots op kunt zijn!