Neoderma biopeeling behandeling & ervaringen

Behandeling met de Neoderma biopeeling


Zoals de naam Neoderma NEO (nieuwe) DERMA (huid) zelf al zegt nieuwe huid door een 100% biologische Chinese kruiden therapie binnen 10 dagen! De biopeeling ervaringen zijn al 14 jaar in ons instituut een groot succes en is ons best verkochte (bio) peeling.

De Neoderma biopeeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette derma met mee-eters, grove poriën, acne, acne rosacea, acne littekens, littekens, pigmentvlekken, rimpels en verslapping of een slechte conditie van de derma, slecht doorbloede en rokershuid. De Neoderma biopeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden. Deze kruiden worden eerst verwarmd en dan in de skin gemasseerd. Daarna wordt de skin verrijkt met de werkstof perfluorcarbon die diep in de skin samenwerkt met de kruiden en de skin voorziet van zuurstof dat belangrijk is voor de versnelde cel delingsprocessen die de komende uren plaats gaan vinden. De biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de skin versneld gaat: 10 dagen in plaats van normaal 28 dagen. Hierdoor wordt het celmetabolisme van de derma en de productie van collageen gestimuleerd.

Huid problemen intensief (in een kuur) aanpakken:
De Neoderma biopeeling is toepasbaar als eenmalige behandeling of in plaats van uw gewone schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of in kuurverband (3 maal binnen 10 tot 21 dagen afhankelijk van het gewenste doel) De behandeling kan u het beste eenmaal in de 6 weken bijhouden. Neoderma biopeeling in combinatie met het gebruik thuis van de bij uw huidtype juiste reiniging, serum, crème, lysing en masker geeft een optimaal resultaat. Als uw skin weer in een gezonde conditie is, kunnen we uw skin optimaal ondersteunen met onze diverse andere intensieve behandelingen.

Belangrijk:
Omdat dit geen gewone behandeling maar een intense therapie voor uw skin, lymfe en bloedvaten is het belangrijk om:
- de eerste 12 uur na de behandeling geen water over het gezicht spoelen, omdat het de behandeling verzwakt.
- dagelijks Blue Blood Serum, crè en een zonnefactor aanbrengen.(Bij veel zon 1 maal per 3 uur).
- het liefst 2 liter water per dag drinken.
- niet onder de zonnebank of gaan zonnen tijdens of tot een week na de laatste behandeling (kuur).
- altijd een zonnefactor gebruiken zodra er zon of kunstlicht is minimaal zonnefactor 15!
- alleen geadviseerde huidproducten gebruiken i.v.m. reactiekans op werkstoffen van andere merken.
- eerste nacht liever uw kussensloop verschonen i.v.m. reactiekans op prikkels (parfum, vuil, haarlak, enz.)

Neoderma biopeeling ervaringen


De ervaringen met Neoderma Biopeeling in de afgelopen 14 jaar is dat het een veilige, intense en effectieve peeling is. Ze heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is een veilige behandeling, want de huidlagen worden niet aangetast. Dat laatste gebeurt wel bij bijvoorbeeld (micro)dermabrasie.

De kruiden gaan gemiddeld 6 uur na de behandeling oplossen. Je derma krijgt een rode gloed. Dit is normaal. Het betekent dat je derma intensief gaat werken, wat de bedoeling is. De derma is bezig met delen en zich vernieuwen. Deze rode gloed trekt ongeveer na twaalf uur weer weg, afhankelijk van de sterkte van de behandeling en de conditie van de derma. Het is heerlijk verkoelend om dan regelmatig te smeren met de Blue Blood Gel verrijkt met perfluorcarbon die de derma van vocht en zuurstof voorziet. Een masker geeft een extra hoeveelheid voeding- en werkstoffen waar de skin nu veel behoefte aan heeft. Gebruik het gerust meerdere malen per week.

Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling kan het zijn dat u de kruiden in de skin voelt tintelen en prikkelen. Gedurende zeven dagen na de behandeling lossen de kruiden op en geven hun werkstoffen af aan de vijfde de levende laag van de opperhuid. Het optimale resultaat ziet U na ongeveer zeven dagen. De Neoderma biopeeling ondersteunt de skin gedurende een maand.

Verdere behandeling thuis


U kunt veel meer resultaat bereiken als u de behandeling thuis voortzet. Ons thuis advies is:

's Ochtends:
Reinigen De Blue Blood Gel, verzorgende crème en zonnefactor aanbrengen. Bij veel zon na drie uur weer de zonnefactor herhalen.

's Avonds:
Reinigen Als de skin niet meer zacht aan voelt, de Gommage Biologique enzympeeling 8 tot 10 minuten laten inwerken, deze afspoelen en de skin weer droogdeppen dan een verzorgend masker aanbrengen, afspoelen en droogdeppen, de Blue Blood Gel en crème aanbrengen.

Als uw skin droog aanvoelt of lichtjes gaat schilferen [de oude huidlaag wordt afgestoten] kan u deze met de Gommage Biologique enzympeeling van Guinot en een verzorgend crèmemasker extra ondersteunen in het huidvernieuwingsproces. Van anderen cosmeticamerken weten wij niet wat de allergische reactiekans is, dus moeten wij U deze daarom ten sterkste afraden. Het is belangrijk de dode oude cellen te verwijderen omdat zij het insluizen van de werkstoffen uit serums, crèmes en maskers tegenhouden.

Tot slot: Neoderma biopeeling


De resultaten variëren van goed tot verbluffend. Een frissere gezondere stralende vernieuwde derma binnen 10 dagen! Het werkt uitstekend preventief tegen rimpels en verslappingen. U merkt vanzelf dat de resultaten steeds langer zichtbaar zijn en op den duur blijvend. De tijd tussen de behandelingen zal dan ook steeds langer zijn. U hebt zelf ook sterk invloed op het resultaat met hoe u uw huid thuis verzorgd.
Bijhouden en onderhouden voor het beste resultaat!

Veel plezier met uw Neo Derma!