Biolifting

Voor een strakke en gave huid

De Neoderma Bio-Lifting behandeling is een revolutionaire behandeling voor het liften en verstevigen van het gezicht. Fijne lijntjes en rimpels verminderen direct na de behandeling.

Het Neoderma Bio-Lifting masker heeft een drainerende werking op de dermis waardoor het lymfe- (afvoer) en bloed (voeding) systeem worden geactiveerd. Het masker bevat Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en procollageen. Blue Blood is een uniek systeem van zuurstoftransport, dat diep in de dermis doordringt om daar zuurstof aan het weefsel af te geven, waardoor het zuurstofgehalte in de dermis wordt verhoogd. Hierdoor wordt tevens de opname van andere actieve ingrediënten diep in de dermis bevordert. Door de combinatie van Aloë Vera en procollageen verjongt, verstevigt en hydrateert deze behandeling de skin.

De lifting is ideaal geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestreste, vermoeide skin en na veel afvallen. Zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden, zoals een dag voor het huwelijk. Goed te combineren in één behandeling met de biopeeling. Ook toepasbaar voor lifting van ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling.

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Er kan gekozen worden voor een eenmalige toepassing of in kuurverband. Voor een langdurig resultaat kunnen alle behandelingen worden geïntensiveerd met de producten van Neoderma voor thuis.