Universal Contour Wrap

Ideale behandeling voor snel afvallen en centimeters verliezen. Gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling. Men wordt ingewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een speciaal concentraat. Dit concentraat bestaat uit Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten, verschillende natuurlijke mineralen.

Deze behandeling werd al in ziekenhuizen ingezet door zijn effectieve werking op het verminderen van lever, darm en nier klachten. Het is een fantastische behandeling om effectief en duurzaam af te vallen en af te slanken. Het is ook ideaal voor de ontgiftiging en ontslakking van de huid.

Wanneer het lichaam omwikkeld is met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. De behandeling is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschaps- striemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Contour Wrap. Positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

Na 2,5 uur ontspannen in warme zeeklei omwindsels garanderen wij u centimeters verlies in omtrek.

Meer info