schoonheidsspecialiste haarlem schoonheidsspecialiste haarlem schoonheidsspecialiste haarlem schoonheidsspecialiste haarlem schoonheidsspecialiste haarlem


Versailles Schoonheidssalon

Gediplomeerd esthéticien
Professionele schoonheidsbehandelingen
Produkten van top merken
Vergoeding mogelijk bij zorgverzekeraar
Gratis parkeren in garage
Al meer dan 16 jaar ervaring

schoonheidsspecialiste haarlemschoonheidsspecialiste haarlem

Schoonheidsspecialiste Haarlem en omstreken

Versailles is een ANBOS schoonheidsinstituut voor de omgeving Kennemerland en is centraal gevestigd in Beverwijk. De schoonheidsspecialiste staat geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is gediplomeerd in STIVAS A & B, CIDESCO, Dermatologie. Vergoeding voor huidtherapie of huidverzorging in geval van (IPL) definitief ontharen en acne is mogelijk. Een ruim assortiment gezichtsbehandelingen van gerenommeerde schoonheidsproducten van Guinot, Pascaud en Neoderma. Tijdens de schoonheidsbehandeling wordt er een huidanalyse gedaan zodat u ook thuis de juiste producten kunt gebruiken. Het is ook de beautysalon voor afslanken, afvallen, detox met de Body Contour Wrap.

Het gaat in een schoonheidsbehandeling niet alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is er veel stress. Neem daarom tijd voor een heerlijke ontspannende schoonheidsbehandeling. Laat u meenemen op een mediterrane en oosterse reis van ontspanning in een sfeervolle ambiance van beauty!

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle kleine verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals epileren, peeling, verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van bovenlip en/of kin, armen en/of benen. We doen ook (bruids)make-up.

Met klanten uit Haarlem, Bloemendaal, Castricum, Zaanstad, Heiloo, Alkmaar, Zaandam, Driehuis, Wormerveer, IJmuiden, Santpoort, Uitgeest en Velsen.

Ervaar het uzelf... kies voor een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.

schoonheidsspecialiste haarlem

Uw schoonheidsspecialiste,

Wendolina GroenNieuw: vitacontrol® softlaser

Deze koude laser is een primeur voor de omgeving Haarlem, Beverwijk en Alkmaar. Met veel succes in het buitenland geeft de photon laser straal direct bio energie aan de huidcellen waardoor deze herstellen en verstevigen (anti-aging). Het verschil van deze laser met andere lasers is dat deze techniek ook toegepast wordt in de medische wereld voor wondgenezing, brandwonden, tenniselleboog, psoriasis, enz.

schoonheidssalon


Nieuw: Revitalash®

Revitalash® is het verzorgingsproduct voor uw wimpers!

Revitalash® bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen voor het verkrijgen van mooie en gezonde sterke wimpers binnen slechts enkele weken.

verkrijgbaar in 2 ml € 69,95 en 3,5 ml € 99,95 verpakking langere vollere wimpers nu voor iedereen mogelijk!

Nieuw: Hyaluronzuur filler

Non-invasieve Hyaluron filler is het alternatief voor de injectie spuit

Hyaluron is natuurlijk aanwezig in het gehele lichaam en zorgt voor o.a. smering van gewichten en volume van de huid. Hoe ouder men wordt des te minder hyaluronzuur aanwezig is in het lichaam. In plaats van een injectie spuit wordt doormiddel van de photonlaser Hyaluronzuur non-invasief (zonder naald en geheel pijnloos) toegediend. De huid wordt voller, gladder en jonger.

schoonheidssalon


schoonheidssalon
schoonheidssalon
schoonheidssalon